Uken får en litt teit start når man forsover seg mandag morgen. 05.50 var tydeligvis litt i tidligste laget for hun som valigvis pleier å sprette opp før solen står opp hver eneste dag. I dag var A-mennesket forvandlet til et dovendyr av et B-menneske. Godt dovendyret kom seg ut av sengen før klokken ni, og fikk spist en deilig frokost med kjæresten sin og satt seg med nesen begravd i boken før klokken ti da!

Dagen i dag har derfor sett sånn ca slik ut…

Dette er faktisk min pre-treningsmat. Hoho. Pecannøtter, blåbær og en soya latté. Femtifem minutter etter dette var inntatt var jeg plassert på tredemøllen med propper i ørene. Jeg er nemlig på god vei med å bli glad i løping igjen. Hurra for det!

Apropo mat. Dette var dagens herlighet av en middag.

Jaaaaa, jeg veeet! Kikertpannekaker igjen! Jeg elsker de. Det gjør forøvrig kjærsten også! Kikertpannekaker med salat, laks og rømme. Eller laksewrap om du vil! NAM! Laksen er forøvrig først stekt i pannen, så fikk den en god slant med soyasaus og sesamfrø over seg. Det smaker bare sååå godt! Dette er en enkel og sabla god middag alle vil elske. Perfekt på en mandag!

God kveld, søtiser!