FANTASTISKE TAPASKJØTTBOLLER

Publisert January 22, 2012 // MIDDAG // 6 Kommentarer

Jeg er i eksamenståke om dagen. Det er siste helg i verdens navle, men jeg har ikke gjort stort annet enn å sitte med nesen dypt begravd i bøkene. Ja, sett bortifra litt trening da. I går følte jeg meg en smule stusselig. Jeg tilbragte lørdagskvelden på mitt lille værelse helt alene. Bare jeg, datamaskinen og bøkene. Faktisk var det ganske hyggelig igrunn. Jeg laget meg noen helt F A N T A S T I S K E tapas kjøttboller som jeg mumset på sammen med hummus og gulrøtter. Det står da ikke på kosen!

Haha. FOR et dårlig bilde. Kjøttbollene helt bakerst i bildet var veldig gode altså! Faktisk så gode at dere må prøve dem snarest! Jeg skriver iallefall oppskriften inn, for jeg skal iallefall lage de igjen, og igjen, og igjen!

F A N T A S T I S K E tapaskjøttboller:
250g kjøttdeig
1/2 egg
1/4 Superfinhakket rød paprika
1/4 Superfinhakket gul raprika
2 toppede ss finhakket frisk gressløk
2 ts paprikapulver
1 ts hvitløkspulver
1 ts salt
litt pepper

Kjør alt sammen i foodprossessoren din, eller i den beholderen som hører til stavmixeren. Form de til små søte kuler og stek de i smør. Når de er ferdig stekte putter du de 8 små søte kjøttbollene i en kjele og heller over et halvt glass med Chuncy Salsa (du finner den i tacohyllen på butikken. Den er nemlig uten masse tullball og ikke minst uten sukker!). La den stå på svak varme og småkoke i salsaen i 10 minutter. Ta-ta!

Nå skal jeg finne frem bøkene igjen. I morgen kl. 12 får vi utlevert eksamensoppgaven! Uææ!

6 kommentarer to “FANTASTISKE TAPASKJØTTBOLLER”

 1. Av og til kan sklike alene-kvelder være utrolig deilige! Ikke alltid, men av og til 🙂 Og spesielt hvis man lager det skikkelig koselig for seg selv, med god mat og alt!
  Ha en fin uke Linn 🙂

  Ragnhild
  January 23, 2012
 2. Nam nam! Disse tapaskjøttbollene skal jeg prøve å lage til helgens bursdagsfeiring! 🙂

  Anonymous
  January 24, 2012
 3. Åh, jeg har lenge lett etter en smakfull kjøttbolleoppskrift. Etter inspirasjon fra dagens tapasinnlegg må jeg absolutt lage disse!!

  Tror derimot jeg skal koke de i min supersalsa:
  1/2 rød paprika
  1 chili
  1/2 rødløk
  En boks hakkede tomater
  1 ts tomatpuré
  Koriander
  0.5 dl olivenolje
  Saften fra en lime
  Salt og pepper

  Anbefaler å renne av tomatboksen i et dørslag. Sleng alt oppi food processor. Mmm<3 Toppers til taco også:)

  Ingrid
  August 27, 2013
  • Oh! For en supersalsa! Takk for oppskrift! 🙂

   Linn
   August 27, 2013
 4. Hei!

  Bloggen din har fanget vår oppmerksomhet på grunn av kvaliteten av oppskriftene. Vi ville bli glade hvis du ønsker å bli med i myTaste.no, slik at vi kunne koble til den.

  myTaste er en søkemotor som samler de beste norske matlaging nettsteder og blogger fra Internett.

  Flere hundre blogger er allerede registrert her og dra nytte av den trafikken vi sender til sine blogger og nettsteder.

  For å bli med myTaste.no, bare gå til http://www.mytaste.no/ga-med-i-matbloggtoppen

  Legg vår Widget og bloggen din vil bli vist på vår topp liste!

  Ha en fin dag!

  Vennlig hilsen,
  Elin
  myTaste.no

  Elin
  January 26, 2015
 5. Nammm, ble en nydelig middag i kveld:) fint å ha en blogg som dette å følge!;)

  MaritaS
  January 17, 2016

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV