Husker dere jeg fortalte om torvhallene som ligger midt i hjertet av København? Jeg tok med meg min kjære dit i helgen. Bare for å sikle litt med øynene, og for å vise dere hvor fantastisk det faktisk er der! Økologiske bakverk, egne krydder og urteforhandlere, håndlagde søtsaker, slaktere og fiskeforhandlere. Alt man trenger av ekte mat!

I min verden er dette himmelen! Jeg trenger ikke klesbutikker eller skobutikker, bare gi meg litt ekte mat å kikke på så er jeg i mitt ess! Matelsker sa du? Aldri hørt!

Har du en full lommebok er det bare å fråtse, er den ikke fullt så full kan man likevel få fatt i noen godsaker til en rimelig penge. Jeg har kommet hjem med et hav av grønnsaker fra min nye bestevenn (bonden på torget), spekepølser og fisk uten å ha blitt robbet av den grunn! Enda en grunn for å elske København! Ikke rart jeg trives her. Hadde ikke alle jeg er glad i bodd hjemme, hadde jeg jaggu flyttet hit for alltid!