Nå er det allerede to uker siden jeg var på RAWFOODKURS i fine København, og jeg har jo helt glemt å vise dere alle godsakene vi laget! Jeg kjenner jeg blir glad bare av tanken på disse næringsrike raw kakene vi tryllet frem i en fei! Kurset var nemlig et kakekurs, så vi sto faktisk en hel dag og kokkelerte kaker og snop før vi nærmest trillet hjemover når kurset var over. Jeg må ærlig si forventningene var oppe i taket før jeg trampet inn døren på kurset, og summasummarum hadde jeg kanskje ikke lært noe nytt idét jeg vinket hejhå til kurslederene når mørket hadde senket seg over København noen timer senere. Raw kaker er jo egentlig super enkelt, og har du gjort det én gang, så kan man enkelt trylle frem de herligste kaker. Kurset var likevel veldig inspirerende, jeg fikk meg noen nye kakefavoritter, fikk være kursdeltaker og se litt hvordan andre holder sine kurser, samt at jeg selvsagt fikk massevis av ideer oppe i hodet som jeg tok med meg hjem i baggasjen. Det skal sies at rawfood og spesielt raw snop og kaker er super GØY og er til å bli hoppende glad av, uansett hvor mange ganger man har gjort det. Bare fargene og smakene får alle og enhver til å smile. Eplekaken over var lett som en plett og supergod. Vi laget også en kake basert på avokado med lime. Den ble min desiderte favoritt fordi den var så frisk og fin. Den skal jeg lage en dag og dele oppskriften med dere. Jeg fikk meg også en julefavoritt som skal få gleden av å bakes på julesnopkursene jeg skal holde nå i desember. Rå god, frisk, og perfekt til julens mange festligheter og familiesammenkomster. Ikke sant disse fargesprakende godsakene er til å bli hoppende glad av? Tenk at disse er sunne i den forstand at de tilfører kroppen din masse herlige næringsstoffer, tilfredstiller søtbehovet til de grader uten å påvirke blodsukkeret i merkverdig grad og ikke minst at alle matvareallergikere kan kaste seg over de (så sant man ikke er allergisk mot alle slags nøtter da, vel og merke!). Jeg hopper iallefall i taket av slike godsaker, og kjenner jeg allerede gleder meg til å bake med mine flottekursdeltakere når julen ringes inn. Mums! Ingen rawfoodkurs uten godiskuler. Vi laget massevis av varianter i alle regnbuens farger, noe som bare understreker at det ikke finnes begrensninger på hva man kan leke seg med når det gjelder rawfood. Fargene vi har rundt godiskulene er helt naturlige og slettes ikke vanskelige å lage. De røde er faktisk bare kokos blandet med litt rødbetejuice, de grønne er presset persillejuice blandet med kokos, og de lilla er blåbær. Super lekre! Har du ennå ikke prøvd deg på noen form for sunn snop og rawfood, er det på tide. Lag deg for eksempel disse. De er min absolutte favoritt, og de smeller jeg sammen i en fei titt og ofte. Alle jeg har laget de med på kurs denne høsten har hoppet i taket av de. Sååå de er virkelig verdt å prøve! God fredag til deg!