Det er torsdag, vi er i midten av november og jeg er 33 uker på vei – ALLEREDE! GudBedre så fort tiden flyr! Denne uken har jeg holdt siste snop og sjokkiskurset for denne gang i Østfold – og det med godt hell. Gøy å se hvordan kursdeltakere mekker sammen de herligste godterier på null komma niks, og ikke minst hvor godt mottatt godsakene blir. Sunn godis kan absolutt erstatte all kjøpegodis i hele verden. Det skal jeg love deg! Denne uken har jeg også blitt hele 33 uker på vei, noe som betyr at bebis begynner å bli ganske stor og at jeg og mannen i huset skal få hilse på han om ikke lenge. Faktisk kjøpte vi bilsete til han i går, så nå kan han igrunn bare komme (eller helst ikke før det står 2013 i alles kalendere! hoho). Denne uken har jeg også hatt litt mindre jobb enn på lenge, og har rukket å slenge i sammen en haug med briks, laget hjemmelaget müsli (du må prøve fine Caroline sin oppskrift her – Helt fantastisk god!), OG startet med julesnopkursforberedelsene. I kjøleskapet står nemlig en fin pepperkakedeig (helt uten sukker og gluten) og bare venter på at jeg skal kjevle den ut og lage pepperkaker imorgen. I grunn liker jeg ikke slippe julen innenfor døren før 1.desember, men siden julesnopkurset snaaart banker på døren, og desember igrunn er en hektisk måned for meg, er det veldig greit å starte litt tidlig. Dette er jo bare en prøvekokkelering for å virkelig kvalitetssikre godsakene vi skal lage på julesnopkursene i desember! I skrivende stund sitter jeg godt til rette i sofakroken og har store planer om å nyte en kaffe latté, nøtter, kiwi og blader før jeg setter rompen på sykkelsetet og farter ned på jobb for enda noen spennende konsultasjoner. Hei hvor det går! GOD TORSDAG, dere!