Hei hå! Løndag igjen, og bare en bitteliten måned til julaften! Gurimalla som tiden flyr! Jeg står i skrivende stund på farten ut døren. Kvelden skal jeg nemlig tilbringe med fine jentene mine. Ost og kjeks skal inntas i lange baner, og jeg har kokkelert med meg en god dose mandelkjeks til alle og enhver. Kjolen er på, neglene er lakket i den nye julelakken min, kroppen er utvilt og med i vesken har jeg til og med lurt med meg en eske hjemmelaget Snickers. Ja, du leste riktig. Linn sto å kokkelerte himmelsk SNICKERS i går hun. GudBedre for en hallelujastemning det ble i heimen! Mannen hoppet nesten i taket. De er det beste jeg har laget noen gang. Dermed basta. Jeg skal kvalitetsikre med mine snopglade venninner ikveld, også kommer oppskriften flyvende deres vei imorgen! Nå må jeg løpe! Ha en strålende lørdagskveld, søtiser!