Det er ikke til å stikkes under en stol at Snickers er godt. Du vet den herlige sjokoladebaren som inneholder enooormt med kalorier og tre lag med nytelse. Sjokkis, peanøtter OG karamellsaus. Linn har laget sin egne versjon hun. En versjon som er hundreogørten ganger sunnere og som tilfører kroppen masse godt istede for det motsatte, – og gurimalla så GOD! Jeg synes denne er iallefall ti reiser godere enn orginalen. Helt sant. Da jeg laget den tok jeg meg faktisk i å stå å små hoppe med samlede ben og med veivende armer. Bare fordi det var så godt. Hah, det skulle du sett! Det morsomme er at mannen i huset ga nesten samme respons da han tok sin første bit. Aldri har jeg sett en mann så smørblid før, og aldri har jeg heller ikke hørt han skryte så inneigranskauen mye av en ting før. Sånt gjør meg glad. Den fantastiske sjokkisen har vært på vandring. Ikke bare inn og ut av kjøleskapet (for jeg skal si deg den fikk ben å gå på), men også på kvalitetssjekk hos venner og familie. Alle hoppet i taket like mye som meg og mannen i huset, så denne må jeg bare dele med dere også.

Til en stor form med Snickers trenger du:
2 dl salte peanøtter
1 dl naturelle casewnøtter
6 store dadler
4 ss (glutenfri) havregryn
3 ss kokossirup
3 ss kokosblomstsukker
9-10 dråper Stevia med karamellsmak
+ peanøtter til å legge oppe på formen

Kjør først nøttene til mel i stavmikseren din, så tilsetter du resten av ingrediensene. Kjør til en fin masse og smak til. Kle en stor plastform eller en brødform med plastfolie/aluminiumsfolie og klem massen ut i den. Legg noen peanøtter på toppen og hell forsiktig litt kokossirup i en tynn stråle over. Sett i fryseren mens du lager sjokoladen (eller smelter 70%sjokolade om du er litt lat!).Rå sjokolade til topping:
60g kakaomasse
30g kakaosmør
3-4 ss kokosblomstsukker (finmalt)
Evt 6 dråper Stevia med smak
½ ts vaniljepulver

Hakk kakaomassen og kakaosmøret i små biter. Smelt kakaomassen og kakaosmøret skånsomt i vannbad og bland i søtningsmidler og vaniljepulver. Visp alt godt sammen. Ta brødformen ut av fryseren etter en halvtime/time og hell over sjokoladen. Sett kaldt en liten stund før du skjærer i terninger. NYT!Oppskriften gir en god dose med barer, så oppbevar de i en tett beholder i kjøleskapet. MÅ prøves! Heeelt fantastisk! Snickersbarene skal kokkeleres på julesnopkursene jeg skal arrangere nå i desember også. Fortsatt noen ledige plasser for dere som vil være med!