I dag har jeg virkelig forberedt meg på at desember straks banker på døren. Jeg har vært frøken effektiv å planlagt og  handlet en haug av julegaver, vært på kafé med venninnen, kjøpt verdens søteste pysjamas som skal på kroppen når 24.desember er her (jeg finner nemlig barnet i meg den dagen, og hopper rundt i pysjamasen halve dagen, mumser julestrømpe og ser på barnetv (av og til lurer jeg på når jeg skal bli voksen!)). Dessuten har jeg hoppet rundt som en sprettball på kjøkkenet i kveld og prøvekokkelert siste rest til årets julesnopkurs mens jeg har nynnet på julesanger. SÅ kos! Nå er alle svy slagene til julesnopkurset kvalitetssikret ut til fingerspissene og gurimalla så bra det bliiiir! Her er noen av dagens herligheter. Super deilig, enkelt og til å bli hoppende glad av! Hurra for en sprudlende sunn jul! Nå skal jeg mumse noen kransekakestenger (for forøvrig smakte himmelsk!), drikke te og nyte armkroken til mannen i huset. God kveld, søtiser!