Jeg synes førjulstiden er en fin tid, og en tid som virkelig skal nytes. Ikke en tid man skal kaste bort til å stresse rundt på de overfyllte kjøpesentrene. Derfor er jeg blodfan av netthandel og hjemmelagde personlige julegaver. Her kommer noen favoritter som muligens havner under juletreet fra undertegnede i år!

Spiselige julegaver:Jeg eeeeelsker å lage snop og bakst til andre. Iallefall når man legger litt flid i innpakkingen og putter godsakene i fine esker, cellofanposer eller papirkremmerhus. Det er SÅ koselig å gi bort, og en utrolig hyggelig gave å få også. Tusen ganger mer personlig enn en genser eller parfyme man rasket med seg i en fei fordi man ikke visste hva man skulle gi. Eksempler på godsaker du kan lage og gi bort:

 • Brente mandler på kremmerhus eller på norgesglass med rød sløyfe (god oppskrift i Juleheftet!)
 • Snickers innpakket i folie som små konfektbiter
 • Sunne pepperkaker som smaker myyye bedre enn vanlige pepperkaker. Legg de opp i en fin plastpose og knyt igjen med rød sløyfe. Peppekakeoppskriften finner du i juleheftet!
 • Hjemmelaget marsipankuler pyntet med sjokkis i en fin eske. Dette har jeg laget hvert år siden jeg ble student. Fin og personlig gave. Dessuten er vel marsipan noe av det enkleste å slenge i sammen!
 • Mandelkjeks/knekkis på norgesglass. Mandelkjeks har blitt min lille greie, og noe alle rundt meg eeelsker like høyt som jeg elsker de kjeksene selv. Derfor lager jeg alltid opp en skikkelig ladning før jul og legger ved som tilleggsgave til alle og enhver!
 • Hjemmelaget sunn sjokkis pakket i fine kremmerhus. Oppskrift på krokansjokkis finner du i julehefet!

Julegaver fra iHerb:
IHerb er og blir min beste venn. Jeg er like trofast året rundt, men spesielt rundt juletider er nettstedet godt å ha. Jeg får stadig flere favoritter derfra, og det siste året har flere og flere ting jeg har klikket hjem derfra vært langt fra spiselige! Tommel opp for rene, naturlige kroppsprodukter uten hormonforstyrrende stoffer og annet tullball! Kroppsprodukter er gull å gi bort, her kommer et knippe av mine absolutte favoritter:

 • Bodylotion og dusj gele fra Desert Essence. Jeg eeeelsker bodylotion og dusj geleene fra Desert Essence. De lukter himmelsk og jeg tar meg i å dagdrømme når jeg smører meg inn i de. Dessuten er de drøye i bruk, finnes i alle mulige lukter og er perfekte gaver. Billige er de også! Jeg har lagt min elsk på body lotionen med mandel (den har jeg skrevet om her også!), men denne med kokos er en god nummer to! Dusjgeleene lukter herlig, og min absolutte favoritt er denne med bringebær. Lukter kriminelt godt!
 • Bodyskrubb som lukter varm sjokolade. Den er min iherbfavoritt nr.1 tror jeg. Det finnes ikke noe mer behagelig enn å skrubbe seg inn i en helt kriminelt god body skrubb som varmer når den kommer på huden, og lukter skikkelig sjokkis. Man får dessuten babyhud av den, og jeg har den en hel evighet! Les mer om det her. Den ligger garantert under treet med lapp fra meg i år!
 • Babyprodukter fra Hugo Baby. Hvem har sagt at bare babyer kan bruke babyserier? Denne serien er heeelt fantastisk. Lukter mildt, gir silkemyk hud og er rimelig. Jeg har lagt min elsk på serien som dufter kamomille og vanilje. Den er SÅ god! Jeg bruker den hver gang etter jeg har hoppet i dusjen. Enten denne oljen eller denne body lotionen. Perfekt å gi i gave. Min bebis i magen har fått hele serien som står å venter på han. Guri som jeg gleder meg til å smøre han inn i kremer som lukter himmel (ikke at babyhud lukter vondt – for det tror jeg igrunn er min favorittlukt! Hihi).
 • Eller hva med en kurv med forskjellige godsaker? En perfekt gave til hun som har alt er en kurv med herlige produkter og en fin oppskrift. F.eks en kurv med dadler, rå kakao, økologiske nøtter, stevia og carobpulver med sjokkiskuleoppskriften ved siden av. Det hadde jeg likt å få!
 • En liten perfekt gave er te. Iherb har et hav av te-godsaker. Min og mange andres favoritt er Pukka te. De er billigere å kjøpe på iHerb enn andre steder i vårt kjære land (da blir man nærmest ruinert nemlig!).
 • Ferdig sunnere godis uten tilsettningsstoffer og med naturlig søtning som f.eks Yummy Earth godis synes jeg er gull. Perfekte å gi bort til andre søtmumser. Jeg liker å kjøpe kjærlighetene på pinne og legge 5-6 stk i en liten cellofanpose med fin sløyfe på. Super gave!

Husk at når du skal bestille på iHerb må du holde deg under 200kr for å slippe å betale toll på produktene. Google valutakalkulator og ha den oppe mens du handler så du vet nøyaktig verdi på det du legger i handlekurven. Er det første gang du handler kan du oppgi rabattkoden ZUW178, og vil du ha varene dine før jul bør du velge DHL sin fraktmetode. Det er ikke den billigste, men da er du iallefall sikret varene før julen synges inn, og de blir levert på døren din. Luksus igrunn!

Nettbutikkfavoritter:
Jeg har etterhvert blitt en nettbutikk elsker. Jeg synes det er så mye fint, og ikke minst så utrolig behagelig det er å bare klikke hjem det ene etter det andre ifra sofakroken! Her kommer et knippe av mine nettbutikkfavoritter, bare sånn for at du også kan få gleden av å sikle litt på alt det fine man kan kjøpe, og klikke hjem i en fei! God service er det også!

 • Hviit.no har faktatisk mye fint. For interiør og designfantaster som meg er dette mekka. Jeg har for eksempel lagt min elsk på Mugtails og kniper øynene og ønsker meg noe veldig et par stykk til jul selv. De har fin pris, er dekorative og en perfekt gave å gi bort også synes jeg.
 • Bolina.no. Enda en nettbutikk for interiør og designfantaster. Sååå mye fint!
 • Personligalmanakk.com. Her kan man lage sin egne personlige kalenderbok. Jeg har sverget til disse fine almanakkene i en årrekke og en SÅ fornøyd! I år bestilte jeg meg ny med bilde utenfor, før har jeg hatt navnet mitt. Man kan variere i det vie og breie, og gjøre den riktig så fin. Personlig avtalebok/kalender er så koselig å gi bort synes jeg!
 • Asos.com. Jeg sikler på klær, sko og tilbehør her inne. Denne siden er engelsk, så her gjelder det å handle for under 200kr for å slippe toll. Jeg sorterer alltid ned prisen til å kun vise meg varer under 200kr, og gurimalla så mye fint det er! Mannen i huset har fått en hel haug med gaver herfra i år. Han får nemlig 24 gaver istede for én stor. Kalendergaver it is! Asos er elskbart. God kvalitet, god service, gratis frakt og rask levering.

Sprudlende Sunne julegaver:

 • Gavekort på Sprudlende Sunn kurs. På nyåret venter flere spennende kurs. Snopkurs med flere lekre godsaker, matlagningskurs og kakebakingskurs er bare noe å glede seg til! Send meg en mail: linn@sprudlendesunn.no og du vil ha et fint gavekort tilsendt å gi til en fin en.
 • Juleheftet! Fin gave å gi til hun som har alt! F.eks juleheftet og en pose med noe sprudlende sunt snop. Fikk du noen gode gaveideer? Si jaaa! Hihi. Jeg er ennå ikke ferdig med mine julegaver, meeen jeg vet iallefall hvem som skal få hva. Nå må jeg løpe. Denne uken har vært mer hektisk enn planlagt. Noe sier meg at det er fordi frøken høygravid skal gå ut i permisjon fra om med fredag. Hei hvor det går!