Hei alle solstråler!

Etter å ha ligget rett ut (eller nærmere i fosterstilling) i tre dager på grunn av en mage som har slått seg helt vrang er jeg endelig i form igjen! Jeg skal fortelle dere mer om magen min i et eget innlegg senere. Jeg har nemlig etter mye frem og tilbake funnet ut av hva som feiler meg og det føles så utrolig godt! Hoppende glad over å ha energien tilbake har jeg fått unna en hel haug av ærender, skolearbeid og nå spiser jeg nydelig lunsj. Pestosalat med egg og en hel haug av andre godsaker. NAM!

Det aller beste med det å være student er å ha den friheten til å kunne sitte hjemme å lese og lage seg de deiligste lunsjretter! Men det gjelder å være strukturert da! 
På den lille runden av ærender jeg hadde tidligere i dag fant jeg denne søte saken. Den ble med meg hjem og fant sin plass i vinduskarmen min. Ikke så værst til 25 kr eller hva? Enda en grunn til å elske Danmark dere! Billige blomster!

Nå skal undertegnede være flink skolepike noen timer til. I kveld skal jeg nemlig spise sushi med søte jenter! Hooho. Jeg elsker sushi, så nå håper jeg magen min gjør det også!

God torsdag til alle! Snart helg!