Det er nå tryllet frem en hel haug med Snickers Cake Pops på kjøkkenbenken min. Mannen i huset hoppet i taket og stammet av ren glede da han tok en bit. Her snakker vi om smaksopplevelse ut av dimensjoner! Han mener han aldri har smakt noe bedre, og jeg kan si meg enig! Disse er bedre enn Snickersen man kjøper i butikken, og tenk: disse er av det sunne slaget! Hurra for sunn snop som smaker himmel! Man trenger ikke gå på en smell og proppe kroppen med unødvendige mengder sukker og annet tullball i julen, når man har slike godsaker å gomle på. Disse Cake Popsene er råenkle å lage. Man tar enkelt og greit Snickersoppskriften og ruller til kuler, istedefor å klemme den ut i en form. For ekstra fine Cake Pops kan man investere i noen fine papirsugerør. Mine er fra Partydesign – de har så himla mye fint! Vil du gjøre ekstra stas på det dipper du også hver enkelt kule i yacon og så i hakkede peanøtter før du trykker dem på pinner/papirsugerør og setter dem kaldt. Til slutt dipper du hver og en i rå sjokkis (eller evt 70%  smeltet sjokkis om du ikke er så nøye med å få i deg antioksidant, magnesium og jernbomben som rå sjokkis er). Jeg satte hver og en Cakepops i små muffinsformer som hadde litt julepreg for å gjøre de ekstra fine og for å slippe klin). Seee så fine de ble!Jeg kjenner jeg gleder meg noe enormt til å sette de på et fint fat og servere de til gjestene i julen. Det blir bra. Når jeg først var i mitt lille kreative hjørne ble også noen snasne marsipankuler til. Mannen i huset er nemlig ekstremt glad i marsipan, og fint for meg digger han min sunne variant fremfor kjøpevarianten. Hurrey! Faktisk har den meningen gått igjen på alle kursene jeg har holdt i julen også. Alle er enige om at den hjemmelagde, sunne varianten er best! Det kan man like! Marsipanoppskriften finner dere i juleheftet.  Mine er dippet i rå sjokkis og pyntet med litt melis (av den sunnere typen).I dag har jeg vært hos venninnen og blitt fjong på håret. Den milelange etterveksten som sakte men sikkert har grodd seg frem under graviditeten er nå borte, og godt er det. Sannelig overrasket frisørvenninen med lunsj i salongen, og vips kom to av de andre fine venninnene innom også. Det kaller jeg hverdagslykke. Guri, som jeg liker spontanitet og julen. Julelunsj med venninner burde gjøres oftere! Nå skal frøken høygravid legge seg i vater på sofaen og nyte nyeste Kamille. Sånt har man lov til når man har en stor bebiskul på magen, og har fartet rundt som en strikkball fra morgen til kveld! God kveld, søtiser!