Det er søndag, det er lov å ligge under dynen så lenge man vil (selv om man er lys våken fra kl.07) og man har lov til å nyte frokost på sengen.

Dagens frokost ble en omelett av to egg, litt bacon, purre og tomat sammen med litt roccula og paprika. Her snakker vi mat for mons! Perfekt frokost for en som straks skal shake ass på trening. Latino baby!
Det er skikkelig høst i København for tiden. Guffent og kaldt. I går gikk jeg gatelangs i min kjære olajakke på kveldstid, og fyyy så kaldt det var! Snart må jeg ønske vinterjakke, pannebånd og vanter velkommen. Usj! Men jeg ser det positive i det. Jeg elsker mørke kvelder med tente lys og pledd. For ikke å snakke om litersvis med te! Faktisk så gleder jeg meg til jul. Tør nesten ikke fortelle at jeg har startet å skrive ønskeliste og julegaveliste allerede. Hoho! Jeg gleder meg til julepyntede butikker, stemning i gatene, julegaveshopping og ikke minst all snoplaging. Men mest av alt gleder meg meg til familiekos. Har litt hjemlengsel fortiden skjønner dere. Er det fler som gleder seg til jul? 
I kveld skal jeg finne frem forkleet og kokkelere på kjøkkenet. Lykke!
Ha en nydelig søndag!