Gårsdagen kunne virkelig ikke vært bedre! Formiddagen med strålende solskinn, fine Monica og en bedre lunsj i solen på Nyhavn. Ettermiddagen sammen med nydelige Iselin, boksing, fantastisk middag og kakekos! 

 Skalldyrsalat i strålende sol er noe av det aller beste med København!
Iselin disket opp med kikertpannekaker med helt fantastisk fyll til meg. Gjett om jeg skal lage dette igjen da? NAM NAM NAM! Selv om kikerter ikke er lavkarbo, er det lav GI, og det er det som er det viktigste for meg! Dessuten er kikerter utrolig næringsrike og smaker helt nydelig! Det viktigste er å tilføre kroppen mat den har godt av, der er kikerter en god bidragsyter! 

Seee hva vi laget da, dere!!! 
Vi laget den MAGISKE sjokoladekaken som er helt uten mel, sukker og melk! Men som likevel er noe av det aller beste jeg har smakt. Er det mulig!?!
Dere skjønner vel nå hvorfor ikke dagen kunne blitt noe bedre? Lykke!
I skrivende stund ligger jeg fortsatt under dynen med en skål müsli ved min side. Jeg må opp og hoppe. Skal nemlig vaske leilighet i dag. Bah. Men i kveld dere. Da skal jeg ut å spise med en søtis og på kino etterpå! Jeg liker lørdager!