T.O.T.A.L.T dilla!Jeg er strengt talt nødt til å drikke en kopp med kakao hver dag. Sånn er det bare. Snakk om å være dilla! Jeg skylder på at melkeproduksjonen og litt ekstra tid sittende i sofaen med puppen ute har skylden! Jeg lager kakaoen av mandlemelk og topper den med pisket kremfløte. Magen min er så fin og kan nå fint tåle litt melkeprodukter, så da slår jeg på stortrommen og topper kakaoen med en slant prisket krem en gang i blant (ikke hver dag dét altså!). Mega godt! Jeg er som dere vet en liten søtmums og lager derfor kakaoen god og søt når jeg lager den. Skal det være, så skal det være!

Til en stor kopp med kakao bruker jeg ca. 3 dl mandelmelk/hasselnøttmelk, 3 ss rått kakaopulver (bruker dette), 2 ss sukrin og ca.4 dråper stevia med sjokkissmak. Koker opp på svak varme mens jeg rører av og til. Jeg bruker noen ganger å tilsette litt kanel og kardemumme i kakaoen, det er megagodt nemlig! Tåler du ikke laktose eller melkeprotein, eller retten og sletten bare unngår melkeprodukter, kan du kjøre den varme kakaoen i melkesteameren din (om du har) eller piske kraftig, så får du litt fluffy kremkonsistens på kakaoen din. Det skal likevel sies at en klatt krem på toppen gjør kakaoen bittelitt søtere og enda litt bedre! Og du, hasselnøttmelk har en sjokoladelignende nøttesmak som forøvrig er supergodt i kakaoen!

Kos deg med kakao og GOD mandag (en av de beste dagene i uken!)!