Den danske butikkkjeden Tiger, eller TGR har kommet flere steder i landet vårt i det siste. De har massevis av krimskrams til en billig penge. Deriblant finner man en bra og gooood 85% sjokkis. Den er tipptopp ingrediensmessig med kun fire ingredienser (kakaosmør, kakaomasse, sukker og kakaopulver), har en himla god smak (overhode ikke bitter) og er billig. Sånt blir jeg sprudlende glad av! For en tjuekroning får du en stor og tykk sjokkisplate med deg hjem. Den inneholder såklart litt sukker, men tar du deg 1-2 biter ved siden av kaffen eller til filmkosen i sofaen er det minimalt med sukker som går ned i gapet. Dessuten inneholder den ikke noe tullball av kunstige saker, og er GULL når man ikke har laget råsjokkis (som såklart er det beste av det beste). Anbefales! I skrivende stund nytes dagens første latté og litt sjokkis mens jeg drømmer meg bort av synet av en sovende bebis ved siden av meg. Her er det vaskedag i dag. Så straks skal jeg svinge meg med støvsuger og vaskeklut! Hei hvor det går! Ha en fin lørdag, søtiser!