Jeg har fått en ny favorittjuice. Den er så god at smilet nærmest går rundt når jeg drikker den. Dessuten har den himla fin farge som får meg i godt humør.
I det siste har jeg laget større posjoner juice sånn at både mannen i huset og jeg kan nyte et stort glass på morningene. Blir det noe igjen oppbevarer jeg den bare i en tett glassbeholder i kjøleskapet. Av denne oppskriften blir det en liten kanne juice som fint kan oppbevares en dag i kjøleskapet. Du trenger:
5 små appelsiner (eller 3 vanlige)
5 gulrøtter
1 stilk stangselleri
2 cm ingefær
1/2 spisspaprika
2 grønne epler
1/2 agurk
1 cm tykk skive sitron

Tenk. Så mye næringsstoffer i et lite glass. Et lite glass glede kaller jeg det! Yum!
Og du, mini drikker juice og smoothie i lange baner om dagen. SÅ gøy å lage juicer av grønnsaker og frukt (gulrot og eple er favoritten) som svosj er nede i i den lille magen!

Glad torsdag, søtiser!