Jeg synes halve gleden med å putte en hjemmelaget sjokkis i munnen er den fine formen den har. Man kan såklart bare lage sjokoladen i bunnen av en boks, det er jo en liten sjarm det også. Meeen, ekstra fine sjokoladfigurer som atpåtil en sunne gjør meg veldig veldig glad! Da jeg postet sjokoladeinnlegget på torsdag fikk jeg mange spørsmål om hvor de fine sjokoladeformene mine var kjøpt. Jeg tenkte derfor å tipse dere om ebay! Der finner dere allverdens fine sjokoladeformer til en billig penge! Man finner noen former på helsekosten eller i hobbybutikker også, men da blir man nærmest ruinert. På ebay finner du alt fra fine juleformer, til morsomme dinosauruser og søte hjerter. Se bare her foreksempel, 13kr for en form. Det kan vi godt like! Jeg E.L.S.K.E.R dinosaurusformen min. Merker at jeg gleder meg enormt til mini er så stor at han og jeg kan kokkelere deilig hjemmelaget sprudlende sunn sjokkis i de fine formene. Gjett om de vil bli popluære da! Hihi.

Her i huset er det lørdagsstemning i dag. Mannen i huset har bestilt Snickers, så i skrivende stund er en hel haug med Snickersbarer klare til å puttes i munnen. Jeg har nemlig lagt litt mer flid i kokkeleringen i dag og laget Snickersen i små barer. Nærmere orginalen går det ikke ann å komme. SÅ godt! Jeg dåner!GOD lørdagskveld, søtiser!