Her kommer oppskriften på den magiske sjokoladekaken jeg fortalte om . . .
Herligheten er uten sukker og helt uten noen form for mel. En ting skal iallefall sies: Ikke få bakoversveis av oppskriften! Jeg fikk det. Jeg liker ikke engang hovedingrediensen. Men jeg lover, smaken er helt Magisk!

 
Kaken er superlett å lage!

Du trenger:

1 boks hvite bønner (!!!)
3 egg
1 ts vaniljepulver
6 toppede ss smør
1 dl sukrin og 1 ts stevia med vaniljesmak
6 ss kakao
2 ts bakepulver
Forvarm ovnen på 170 grader. Hell bønnene i et dørslag og skyll de godt under rennende vann. Mos bønnene med stavmikseren og tilsett vaniljepulveret, eggene og halvparten av sukrinet. Visp smøret og resten av sukrinet luftig og hell “bønneblandingen” i smørblandingen. Tilsett bakepulveret og kakaoen. Smør en liten rund kakeform (jeg brukte en liten firkantet ildfast form) og stek i 40 – 45 minutter. Kaken avkjøles og settes i kjøleskap over natten. Du MÅ ikke, men da vil den bli desto bedre!

Dagen etter mekker du sammen en god topping av:
100g smør
3 ss sukrin melis
5-6 ss kakao
En skvett fløte

Del så kaken i to på midten og smør et godt lag med topping i midten. Legg så kaken sammen igjen og fordel resten av toppingen rundt. Jeg pyntet med søte sjokoladehjerter.

Ta-ta! Klar til servering!

Makan til god sjokoladekake skal dere lete lenge etter. Ingen antydning til bønnesmak i det hele tatt! Mine veninner kunne ikke ane at denne var uten sukker og mel. Men det skal sies at de kjenner meg såpass at de vet at jeg ikke kommer bærende på en kake som inneholder sukker! Haha.

Kaken er super saftig på grunn av bønnene, akkurat passe søt, veldig mektig, og smaker skikkelig sjokolade. NAM!