Å herre jemeni! Er det noe som fortjener en renessanse på bloggen så er det lakselasagnen! Det er herved min absolutte favorittrett. Det er helt fantastisk godt! Vi kokkelerte den deilige trelagslasagnen med laks, ostesaus, spinatrøre OG kikertpannekakeplater forrige lørdag, og hadde faktisk helt glemt hvor himla godt det er. Fin måte å bruke omega3 bomben av en laks mer kreativt på. Spinaten inneholder massevis av deilig jern og magnesium, og sammen blir bare hele sullamitten F.A.N.T.A.S.T.I.S.K! Oppskriften finner du her. 1. Ferdig lakselasagne lag på lag. Supermums! 2. Laks i bunnen, så et lag med spinatrøre før ostesaus og kikertpannekake.
3. En nydelig liten mini ser på pappaen i huset lager lasagne. 4. NAM!

En venninne sa så fint på kafé her om dagen; “FISK PÅ EN LØRDAG! Gosh, det får ikke jeg gjennomslag på i heimen”. Men lakselasagne på en lørdag – det skal jeg love blir hallelujastemning i heimen – SELV på en lørdag! Hihi. Mannen i huset elsker denne lasagnen like mye som meg, så faktisk skal vi mumse denne til fredagskosen i dag også. Vi må bare, så god er det faktisk. Så i dag blir fredagstacoen byttet ut med lakselasagne, og jeg kjenner det er heeeelt allright! Nam!

Fin fredag til dere, søtiser!