Mange synes det er utfordrende å bake uten gluten, gjær og ikke minst sukker. Jeg arrangerer derfor et spennende bakekurs i Fredrikstad 29.mai hvor jeg lærer dere triksene dere trenger for å oppnå den P.E.R.F.E.K.T.E baksten. Kurset vil inneholde kursing i ulike melsorter og andre gode erstattningsprodukter for glutenholdig mel og sukker. Dessuten skal forkleet på og flere slag med bakst skal trylles frem. Dere vil lære å lage himmelske muffins, kaker, brød, rundstykker og kjeks. Vi skal trylle frem så mye GODT! Kurset inkluderer en snasen goodiebag og selvsagt alle oppskriftene. Har du lyst til å bli med? Meld deg på her! For mer info, klikk deg gjerne inn på nettsiden å les. Jeg gleder meg! Håper vi sees! Og hei! Blir kjempe glad om du vil hjelpe meg å spre budskapet om det er noen du tror vil synes dette er interessant!
Strålende lørdag til dere!