God lørdag, solstråler!
Selvom solen ikke skinner utenfor vinduet mitt, skinner den absolutt innenfor. Jeg sitter her med en smilende frokostfavoritt og slurper soyalatté. Perfekt start på lørdagen! Det skal ikke stikkes under en stol at jeg er glad i (les: elsker) kikertpannekaker. Sååå, denne frokosten består slett ikke av noe annet enn nettopp kikertpannekaker. Siden mange av dere lurer på hve jeg putter i munnen til enhver tid kan jeg fortelle at disse pannekakene er en sikker vinner! De er geniale å steke seg til frokost når bakerinnen ikke har giddet å slenge i sammen briks eller brød. Dessuten synes jeg de er n-y-d-e-l-i-g-e på smak også blir jeg ekstra glad av at de er så fulle av proteiner og mineraler kroppen min blir hoppende glad av.

Sååå, er du lei av å lese om disse magiske pannekakene? Ja, da skroller du deg glatt forbi dette innlegget! Hoho

Dagens tips og min absolutte frokostfavoritt fortiden er pannekake smurt med et godt lag økologisk peanøttsmør (det er SÅ godt!), topp pannekaken med noen tynne epleskiver, og strø litt kanel over før du ruller den sammen og putter den i munnen. N-y-d-e-l-i-g! Perfekt søtt og sunt frokostalternativ! Jeg har totalt dilla på avocado om dagen også, så jeg liker å mumse én kikertpannekake med massevis av avocadoskiver, majones, salt/pepper og litt skinke først, også avslutter jeg med den søte varianten over. Da blir jeg kanskje akkurat liiiiitt for mett, men det er så godt og holder meg god og mett i veldig mange timer, så jeg liker å tro at det er verdt det. Dessuten er jeg et frokostmenneske, så det måltidet liker jeg å prioritere!

Vel, der fikk du et lørdagstips fra meg. God frokost og GOD lørdag!