Hurra meg rundt. For en fin grunnlovsdag vi hadde i går. Mini er så liten at han ikke skjønte bæret av hvorfor mammaen hans spratt rundt som en sprettball og nynnet på nasjonalsangen, eller all bråket som foregikk utenfor vognen idét han skulle ta en liten lur når toget med smilende barn suste forbi. Men koselig tror jeg han synes det var. Han griper i alt om dagen, så med et lite flagg i hånden var han mer enn fornøyd. Etter tog og mange klemmer av kjentfolk i byen samlet vi hele vennegjengen hjemme hos oss for deilig 17-mailunsj. Koldtbord ble servert og konsumert med smil om munnen. Alt fra eggerøre til laks, karbonader og kikertruller (pannekaker rullet med røkelaks, kremost og ruccola), salater, aioli og mer til sto på bordet. Nam! Det er så fint med en haug av fine venner samlet rundt lunsjbordet. Skjønner ikke hvorfor vi ikke gjør det oftere! Håper dere hadde en strålende 17-mai feiring. Jeg kjenner jeg allerede gleder meg til neste år. Den vårdagen er en av årets absolutt beste dager!
Glad lørdag og pinseaften!