Hei hvor det går! Kan noen vær så snill å sette på pauseknappen? Vips var det fredag og jeg har helt glemt å fortelle dere om bakekurset på onsdag. Sånn går det med en aktiv mini i hus, en mams som skal jobbe, og få trent oppi det hele. Bakekurset onsdag var en sånn glede fra ende til annen. Det bugnet av herlig bakeglede – akkurat sånn jeg ville at det skulle være! I går gikk jeg rundt i en liten boble og bare smilte fra øre til øre. Fine deltakere møtte opp, kunnskap om blodsukker, gode erstattningsprodukter for sukker, glutenholdig (og liten blodsukkervennlige) melsorter ble tilegnet, trips og triks for perfekt bakst ble vist frem, samt at de fine deltakerene kokkelerte frem syv H.E.R.L.I.G.E slag med sprudlende sunn bakst! De syv slagene som ble kokkelert er alle mine superduperfavoritter, så faktisk satt jeg nærmest å trippet på stolen før kurset – bare fordi jeg gledet meg SÅ til å dele de med deltakerene mine! Det ble tryllet frem kjeks, briks, kaker, muffins og for ikke å snakke om noen friske rawfoodterter. Nam nam nam! Resultatet ble knakene bra. Faktisk skulle man tro deltakerene ikke hadde gjort annet enn å stå på kjøkkenet å bakt sprudlende sunn bakst. Etter kokkelering mumses det i alle godsakene og heldigvis hadde alle deltakere et stort smil om munnen når de smakte på alle de syv slagene. Restene fikk deltakerene med seg hjem sammen med en goodiebag til å bli hoppende glad av. På alle mine kurser er jeg opptatt av å formidle hvor enklet og fantastisk godt det er å trylle frem sprudlende sunne godsaker. Jeg er også opptatt av matglede, at deltakerene skal få den kunnskapen og produktinformasjonen de trenger, samt at jeg alltid har en goodiebag på lur. Onsdagens goodiebag besto av dette. Alle mine absolutte produktfavoritter. Særlig den elskverdige kakemixen som blir en grådig god kake på null niks! Matkurs er til å bli glad av. Sånn er det bare!