Hallo fininger! Det er fredag, sol og gladstemning i heimen. I dag har jeg nemlig bakt opp en ny ladning med de elskverdige superknekkisene. Jeg er T.O.T.A.L.T dillet, og det har jeg igrunn vært i en liten evighet. Jeg skjønner ikke hvordan jeg overlevde tidligere. Superknekkis gjør livet til frøken sprudlende sunn hakket lettere å leve. Sånn helt ærlig altså. De er med meg overalt! I går var de for eksempel med i treningsbaggen som et liten måltid etter slyngetrening og før jobb. Knekkis med nøttesmør og banan sammen med en kaffe gjorde susen. Påfyll av energi uten så veldig mye anstrengelse – me like! Etter jeg fikk en liten mini er jeg bittelitt for sent ute stort sett h.v.e.r gang jeg har avtaler (timene blir til minutter med en liten krabat i hus skal jeg si deg!) og da er det alltid superdigg å ha knekkis klart som man bare kan slenge med seg sammen med en boks makrell i tomat. Lunsj i en fei, og slettes ikke en dårlig lunsj heller! Knekkis er altså gull.gull.gull! I dag har en ny ladning funnet veien på kjøkkenbenken og da er det god grunn for å smile! Jeg dobler stort sett alltid oppskriften. Da slipper jeg nemlig bake hver uke siden knekkebrødene går ned på høykant hos alle mann alle i heimen (minus han lille karen som får nøye seg med grøt og brød enn så lenge). Og hei! Legger du merke til den lille boksen med knekkebrødbiter? Det er knekkebrød som har sprukket eller knekt under stekingen. De knekkes i biter og brukes som müsli på yoghurten. SÅ godt! Super crispy topping på yoghurten. Virkelig å anbefale!

Nå skal jeg straks knyte på meg joggeskoene for dagens økt. Det blir en 5-6km løperunde i moderat tempo, og kanskje noen trappe intervaller om kroppen tillater det. Etter det er det sofa, armkrok, pledd, tapas OG denne sjokkisen. Gud bevares for en nyyyyydelig liten sak. Jeg dåner litt. Den er raw – altså ikke behandlet over 40grader og derfor med alle de gode næringsstoffene inntakt. Rett og slett elskverdig! GLAD fredag, søtinger!