I går var jeg og verdens fineste lille søster på Zumba maraton i Ryggehallen. DET var gøy det! Vi vrikket rumpene våre og hoppet rundt i 5 x 45 min etter herlige rytmer og super inspirerende instruktører. Vi vrikket blant annet til denne sangen:

ÅH, jeg klarer ikke sitte stille når jeg hører det sangen! Her snakker vi ass shake! Hoho

Zumba maraton arrangeres av Zumba Norge, og arrangeres over hele Norge. Følg med på nettsidene deres når de kommer til et sted i nærheten av deg! Da MÅ du være med!  Etter fem timer dansing og 1500kcal forbrent var kroppen en smule sliten, men fy søren så GØY! 

Svett og fornøyd!

Lørdagen ble desto bedre når undertegnede fikk på seg finstasen og fikk litt sminke i fjeset. Legges det til verdens beste venner og en flaske vin så skal jeg si deg kvelden ble helt perfekt!

I dag er jeg en smule sliten. Faktisk ligger jeg i en myk og god armkrok med fine mannen jeg bor med. Noen ganger elsker jeg søndager!