En ufrivillig bloggtørke har funnet sted. Det skylles rett og slett eksamensmodus. Tirsdag og onsdag gikk jeg inn i en egen modus hvor man knapt kan prate til meg. Jeg har sikkert gått 3 mil tilsammen frem og tilbake i stuen og pratet med meg selv – den mest effektive læringsmåten for min del. Dessuten har jeg trent, trent og trent. Det er faktisk den eneste måten jeg klarer å kople ut mellom slagene. I går var iallefall dagen der. Dagen da all kunnskap om klinisk ernæring skulle skribles ned på et ark. Sannelig tror jeg ikke det gikk så aller værst heller! Det er uansett en HELT nydelig følelse å ha friiiii! Du tenker kanskje at det er teit å si etter en hel uke med påskeferie? Men påske + dårlig samvittighet over lite lesing er ingen god kombinasjon. Denne fredagen tror jeg faktisk er den første på evigheter som jeg har heeeelt friiii! Ingen skole å tenke på. Hurra!

I skrivende stund sitter jeg ute på trappen med morgensolen i ansiktet og en stor kaffe. Ingen dårlig start på dagen med andre ord! Straks skal jeg sykle avgårde på trening. Jeg skal trene BodyPump faktisk. Hah, det er type 3 år siden sist!

Apropo sykkel. Gjett hvem som fikk ny sykkel på tirsdag da! Søte svigerfar kom å leverte den på døren. Snakk om service! ÅH, den er så fiiiin!

Den mangler bare clipspedaler og flaskeholder, så skal den få være med meg på langtur. Gleder meg!

Ha en nydelig fredag da, dere!