Det er søndagsstemning for alle penga i heimen i dag. Jeg våknet av en over gjennomsnittet glad bebis som slettes ikke skulle sove mer i dagtidlig når klokken bare var kvart på seks. Jeg var slettes ikke klar for å stå opp og la meg faktisk paddeflat på gulvet oppe på dyna og prøvde hvile øyelokkene mens en overaktiv krabat dro meg i håret og bet meg i tærne! Småbarnsidyll altså!

I dag har vi gått lang tur med fine venneparet og vært på superkoselig matmarked. Jeg som elsker.elsker.elsker kostreist mat gikk litt bananas. En megastor (usprøytet, økologisk) agurk fra den lokale bonden, litt honning og lokale pølser fikk være med oss hjem. Her snakker vi pølser med så mye kjøtt at man nærmest følte man spiste en karbonade. Høy kjøttprosent og null niks med tullball. Me like. Imorgen tenkte jeg komme med en oppdatering på hundredagersprosjektet. For dere er med ennå, sant? Jeg henger i stroppen og trener iherdig, men har også dager hvor kroppen slettes ikke orker noen svetteperler i pannen, og det er helt lov synes jeg. I dag ble dagens økt en halvannen times gåtur i rolig tempo med venneparet, og i går fløy jeg som en strikkball hele dagen, så den økten må jeg retten og sletten ha tilgode. Sånn må det bare bli en gang i blandt.
I går var Sprudlende Sunn nemlig på plass i et 50årslag. Jeg holdt matkurs for 30 (!!) gjester, og jeg skal si deg det ble saker. Jeg foreleste og snakket litt generelt om viktigheten av et godt kosthold, inndelte gjestene i grupper som fikk hver sin matrett de skulle kokkelere. Det ble SUKSESS.  Resultatet ble et tapasbord som bugnet av herlige sprudlende sunne matretter med alt fra hjemmelaget pesto, til kjøttboller, kylling Satay spyd og kikertruller. FOR en gøyal kveld!
Nå må jeg løpe. Rykende ferske blåbærmuffins som selv min allergimage jubler over er klare, og jeg og la familia skal ture avgårde til besteforeldre. Søndag alstså. Herlig! Fin kveld til dere!