Hallo i fredagen!
Jeg sitter inntullet i pleddet med kaffekoppen og nyter høsten jeg. Herre fred så deilig det er med litt kjørligere luft, litt mørkere morninger og ikke minst pledd og overload av tente lys (trodde aldri sommerbarnet i meg skulle hilse høsten SÅ velkommen!). Jeg sitter med smil om munnen og prøver å spole litt tilbake til gårsdagen. I går sparket jeg nemlig kurshøsten ordentlig i gang og var på plass hos en herlig jentegjeng i Oslo. Jeg pakket med meg råvarer, goodiebags, mini og mannen, og suste avgårde til Oslo på formiddagen. Sånn for å få litt kosetid sammen før jeg skulle kurse fine jenter. Mens jeg kurset var mini på guttekveld. Snakk om perfekt dag! Gårsdagens kurs var av typen  “Hjemmekurs” hvor vertinnen inviterer vennegjengen og får kurset til halv pris. Det ble kokkelert syv slag sprudlende sunn snop og sjokkis, jeg lærte bort tips og triks for P.E.R.F.E.K.T sjokkis også hygget vi oss såklart en hel del. Jeg elsker å kunne inspirere! Nå skal jeg forberede nytt kurs. I kveld turer jeg avgårde og skal kokkelere enkel hverdagsmat. Jeg skal dele erfaringer, oppskrifter og triks til sprudlende sunn og grådig enkel middagsmat i hverdagen. Det blir sååå gøy! Hei sålenge! GLAD FREDAG!