I kveld er det på med finstasen. Ikke bare fordi det er påskeaften, men også fordi verdens fineste morfar har jubileum! Hurra! I den anledning har jeg bakt noen smellgode muffins som skal få være med på feiringen. 


Disse slår nesten vaniljemuffinsene, men bare nesten. Egentlig kan de ikke sammenlignes i hele tatt, vaniljemuffinsene er luftige og lette, disse er tunge og har en heeelt nydelig konsistens. Skikkelig brownies!

NAM NAM NAM!


Til 6 store cupcakes trenger du:

40g mykt smør
0,7 dl søtning (F.eks kokossukker og sukrin (50/50)
1 egg
75g malte mandler
1/2 ts vaniljepulver
60g hakket mørk sukkerfri sjokkis (helst Plamil sin som er melkefri og søtet med naturlig xylithol og ikke noe annet tullball)
1 ts bakepulver (om du vil ha den litt luftig, den er goood uten også altså!)

Start med å bryte sjokoladen i biter og smelt over vannbad. Pisk smør og søtning hvitt, tilsett egg, litt av mandelmelet, den smeltede sjokkisen, vaniljepulveret og resten av mandlene. Fordel blandingen i 6 store muffinsformer og stek på 180 grader i ca. 20min.

Pssst! Denne muffinsrøra er farlig god!

Ferdig stekt! Typisk brownie som er litt bløt i midten.


Når muffinsene er helt avkjølt lager du vaniljefrosting til å toppe de med!

Vaniljefrosting lages enkelt av:
80g mykt smør
4 ss sukrinmelis/søtningsMIX
1/2 ts vaniljepulver
2 store ss philadelphia




Ha en nydelig påskeaften!