Jeg har plassert meg godt til rette ved kjøkkenbordet i bare morgenkåpen og nyter vårsola som smyger seg inn i stua. ELSKER at våren er i anmarsj! Jeg er forøvrig ubeskrivelig støl i absolutt HELE kroppen etter en KNALL styrke økt med fine Heidi på torsdag. Jeg skal ikke klage, for jeg nyter faktisk følelsen av å kjenne at kroppen har fått kjørt seg!

I går var jeg og de søteste jentene jeg vet om samlet for å jobbe videre med et spennende ernæringsprosjekt. Vi var samlet hos Heidi som vartet opp med vafler på selveste vaffeldagen! Riktignok så hadde vaffeljernet forsvunnet, så det ble gode lavkarbo lapper isteden.

Søteste Heidi tenkte på meg og min milde laktoseintoleranse, og vartet opp med DIGG soyalatté. Her snakker vi søt venninne som tenker på alt og alle!

Gårsdagen ble desto bedre når jeg kom på jobb. Ikke bare hadde jeg med meg verdens beste middag/lunsj (Herreguuud SÅ godt! Må si de var desto bedre etter nedfrysning. NAM), men en gave sto å ventet på meg også!

Siden jeg omtrent bor på jobben fortiden er det godt noen setter pris på det. Dior liker iallefall at jeg er en god selger for produktene deres! Hurra!

Nå skal jeg spise frokost med min kjære. Han har bakt yndlingsbrødet nå på morgenkvisten. Ferskt lavkarbo brød og gräddost sa du? NAM NAM NAM!
Ha en fin lørdag, alle søte! Jeg skal stå innendørs å selge sminke!