Jeg og min kjære har vært på hyttetur med et nydelig vennepar i helgen. På fredag laget jeg favoritt pizzaen. Jeg bare ELSKER den pizzaen! Det fine er at pizzaen ble en favoritt selv for de som ikke spiser lavkarbo. Hele fredagskvelden gikk med til storslått spilling av både Fantasi og Alias. Lenge siden jeg har ledd så mye! Haha

Lørdagen tilbragte vi i slalåmbakken. Strålende sol og helt magiske forhold i bakken gjorde dagen helt PERFEKT! Med en flaske vin, taco og enda mer spilling på kvelden tar helgen førsteplassen på topplisten over årets beste helger. I dag er jeg støl i legger og lår, sliten i hodet etter dansing i sene nattetimer, men veldig glad. Kvelden har jeg derfor tilbragt i armene til verdens fineste. Godt med en slapp søndag av og til også!

Imorgen er det full rulle med skole og jobbings. Godt jeg har ladet batteriene i helgen!