Herlighet, SÅ godt!
Denne er perfekt å ha i matpakken til lunsj eller rett og slett til middagsmat. NAM!

Vil du også lage?
Bunn:
3 egg
120g kremost
4 toppede ss soyamel
3 ss sesamfrø
1 ss fiberhusk
4 ss mandelmel

Fyll:
10-12 klumper med frossen spinat
1/2 løk
150g skinke
krydder
Godt med ost til topping

Bland først egg og kremost til en fin røre. Tilsett så det tørre. Smør utover en stekeplate og stek på 200grader i ca.15min. Imens steker du spinaten, løken og skinken i litt smør noen få minutter. Fordel så fyllet utover hele den stekte “bunnen” bortsett fra 3 cm langs den ene langsiden. Strø så godt med ost over hele, samt på de 3 cm det ikke var noe fyll. osten vil på den måten fungere som lim.

Sett dette inn i ovnen i ca. 4 min til osten er såvidt smeltet. Nå kan du rulle sammen til en fin rull slik at du avslutter med den siden som skal “limes”. Legg rullen med skjøten ned, og stek i 7-8minutter. La den hvile før du skjærer den i skiver. Jeg fikk 16 skiver som allerede er slengt i fryseren. Perfekt å brukes som lunsj!