Å så deilig det har vært å fått bakt litt igjen! Foruten deilige polarbrød har jeg laget noen himmelsk gode skinke og spinatsnurrer, også har min kjære laget yndlings brødet siden han er bakemesteren på akkurat det. Nå er fryseren fylt til randen av godsaker. Herlig! De himmelske snurrene skal dere få oppskrift på imorgen. Så har dere noe å se frem til! Hoho

Jeg ELSKER det lavkarbobrødet her! Det er magisk. Det skal få ligge urørt på benken til fredag. Så skal det få hedersplass i bilen på vei opp til fjells. Vi skal nemlig på hyttetur med et nydelig vennepar i helgen! Foruten bakings har jeg fått løpt meg en god runde med min kjære i solen. Herlighet, så deilig! Selvom jeg må innrømme at løping ikke er min sterkeste side. Gleder meg så altfor mye til å ta frem sykkelen når våren kommer!

Nyt resten av kvelden da dere!