Hello i tirsdagen! Jeg tør påstå at jeg deler seng med den flinkeste omelettkokken på kloden! Han kokkelerer frem de deiligste omelettene som får hele kroppen til å smile. Jeg er født uten tålmodighet, derfor tror jeg at jeg er tidenes dårligste omelettkokk. Jeg har en tendens til å svi den under mens den er rennende på toppen. Det skyldes selvsagt at jeg skrur temperaturen på maks og håper den skal bli ferdig på et blunk. Mannen i huset derimot har et tonn med tålmodighet innabors, noe som trolig gjør han til den gode kokken han er. Sannheten er faktisk at han lager de aller fleste hverdagsmåltidene i hjemmet. Grei fordeling spør du meg! Hoho.

Denne omeletten er mannen i huset sin spesialitet. Den er helt fantastisk god, og proppet med næring kroppen blir strålende fornøyd av. Denne posjonen er nok til to sultne sjeler eller til tre posjoner om man har en brødskive eller noe annet godt ved siden av.
IMG_2745Du trenger:
8 egg
7 klomper frossen spinat
1/2 pakke kokt skinke
1/2 purre
1 paprika i skiver
2 hakkede vårløker
en god neve bladpersille
parmasan

Surr spinat, skinke og purre i godt med smør til spinaten er smeltet. Hell over eggene, visp forsiktig med vispen oppe i stekepannen så du får blandet alt godt før du setter ned varmen og setter på lokket. Det er her du må hente frem tålmodigheten. Mens omeletten godgjør seg hakker du persillebladene, vårløken, paprikaen og river litt parmasan. Når omeletten fortsatt er litt bløt på toppen strør du over resten av ingrediensene, setter lokket på igjen, og venter 5 små minutter. Vips har du en mega saftig og mega næringsrik ommis. Spinat og bladpersille er supre magnesium og jern kilder. Perfekt til unge gutter i vekst og andre treningsglade mennesker for blant annet å forebygge muskelkramper. Omelett er perfekt til frokost, lunsj eller kanskje middag? Min desidert favorittlunsj iallefall! Supert i matboksen!
IMG_2747Jeg mumset dagens ommis med 1/2 avokado og 1 tomat med litt pesto på siden. Kongemåltid med andre ord! Sånt blir kroppen glad og fornøyd av!

Nå må jeg løpe. Fine veninnen har bursdag, og klart hun skal feires! Hei hå!