Hallo i tirsdagen! Siden det er vaffeldagen ble det jaggu vafler på hele family`n til lunsj i dag. Jeg startet dagen med å fjonge meg litt uten mann og barn. Himla deilig sånn på en tirsdagsmorgen. Da jeg kom inn døren ved lunsjtider hadde mannen i huset disket opp med en haug sprudlende sunne vafler. Snakk om luksuslunsj (og luksusmann (kan man si det? Hoho))! Som den søtmumsen jeg er kunne jeg ikke bedt om en bedre lunsj. Jeg toppet vaflene med nøttesmør og mumset til den store gullmedalje. Oi, så GODT! Mini fikk vaffel med “ssssst” og veivet med armene i gledesrush. Skulle tro han ikke hadde fått mat før! Video av matvraket ligger på instagram (hihi).
12Vaflene var enda en ny (og god) oppskrift han fine jeg bor med hadde slengt sammen i en fei (ja, for en mann!). Oppskriften gir 6-7 vaffelplater, er snill med blodsukkeret, er uten gluten og sukker, og kan lett gjøres melkefri også. Bør definitivt prøves!
Du trenger:
2 egg
4 ss kokosmel
6 ss bokhvete/teffmel
4 ss kokossukker
1/2 ts fiberhusk
1 ts bakepulver
2 dl melk
en klunk olje
1/2 ts vaniljepulver
litt kardemomme
litt salt

Psst! Smør vaffeljernet med litt olje/smør først!

Så dere forresten fjeset mitt i søndagens VG? Jeg bidro med to tips som gjør dagen så veldig mye bedre og kroppen glad! Se her! I morgen kommer storfint besøk av journalist og fotograf. Jeg kan ikke gjøre annet enn å smile om dagen. Det beste av alt er at det er vååår utenfor. Straks skal treningstightsen på og mini i joggevogna. Ut på tur i sooool! Fin tirsdag og god vaffeldag til dere!