Hallois! Jeg har kokkelert snop med en herlig gjeng i to dager til ende jeg! – og du bør ikke tro jeg er lei. Ohoi, langt der i fra! Noe av det morsomste jeg vet er å holde kurs. Spesielt snop og sjokkiskurs siden det er så himla lett og trylle frem den ene godsaken etter den andre. I gikk årets PÅSKESNOPKURS av stabelen. Jeg hadde prøvd å pynte et påskegult lokale så godt det lot seg gjøre, og kursdeltakerene fikk kokkelert snickers på cakepops (som selvsagt var gule), kolibriegg, ulike varianter av sjokkis, brownies, godiskuler, karameller og mer til. Skal si deg det blir godstemning på kurs av sånt snask! jeg koser meg glugg på kurs, og det vet jeg kursdeltakerene mine gjør også! Jeg lar bildene tale for seg, så her kommer et knippe bilder til dere. For en gjeng, og FOR en herlig blanding av snop!
1617181915I kveld er planen å ligge langflat på sofaen med gjengen min (så godt det lar seg gjøre med en liten fis som er litt vel aktiv!). Vi skal lage enchiladas og se tv. Det er litt for lenge siden, og guriland så deilig det skal bli. Jeg tar ikke påskeferie før onsdag. Så i mellomtiden skal mer godsaker kokkeleres, og mer snask kommer også på bloggen. Nestemann ut er en f.a.n.t.a.s.t.i.s.k raw avokado-lime pai. Den er så god at dere kommer til å dåne alle mann! Den har jeg servert for et drøss av folk, og alle dåner (haha). Den kommer forøvrig også på trykk i Kamille i slutten av april! Fin fredagskveld til dere!