Jeg er hjemme hos verdens fineste i Fredrikstad. Åh, som jeg elsker byen. Gleder meg til å flytte tilbake hit engang. I går var det klart for bursdagsbesøk hos en kjær onkel. Siden bursdagen kom litt brått på, klappet jeg sammen en muffinsrøre med det mamma hadde liggende i skapet. Sannelig ble de ikke kjempe gode! I bursdagen fikk jeg mye skryt for smak og konsistens. Ingen som merket at disse ikke inneholdt hvete eller sukker. Herlig?

Til 11 muffins, trenger du:
3 egg
6 ss splenda
100g mandelmel
20g siktet rugmel
1 ts bakepulver
2 ts kardemomme
1 ts kanel
1/2 ts nellik
80g meierismør
1 dl fløte


Pisk eggedosis av splenda og egg, tilsett litt av det tørre, og smeltet smør. Rør godt og tilsett resten av ingrediensene. Stek på 200grader i 15min.

Helt fantastisk å kunne kose seg med noe godt til kaffen, UTEN å få vondt i magen! Disse skal jeg garantert lage igjen! Og du. Hver muffins inneholder 2,7g karbo og i underkant av 155 kcal!