Jeg er så rar fortiden. Jeg har SÅ matlyst! Føler jeg spiser som en mann. Samtidig er trening en tanke som har gått å lagt seg. Jeg vil nemlig ikke trene. Frister mitt i rompa! I tillegg har jeg humørsvigninger ut av en annen verden. Først er jeg hoppende glad, og så sjefter jeg på min kjære helt uten grunn! Makan! Jeg vet heldigvis forklaringen da. PMS! Dumme, teite, PMS! Fuck PMS!

I går lagde vi mat på skolen igjen. Min indre PMS-stemme skrek av lykke når den skjønte at det var gratis mat på gang! Vi laget alt fra laks til indrefileet av storfe og sunne ostekaker. Ingen dårlig lunsj skal jeg si deg! NAM!

  

Vi lagde mat med ulike tilberedningsmetoder for å se hvilken metode som holder best på næringsstoffer. Min gruppe laget laks. Vi stekte, kokte og ovnsbakte med og uten folie. Hvem tror dere holder best på næringsstoffer? Ovnsbakt? Det stemmer nok. Ulempen er at det er den tilberedningsmetoden som tok lengst tid. For oss LCHF folk er også ovnsteking i folie den metoden som holder mest på fettet. Det liker vi! Men den tilberedningsmetoden som ga best smak er helt klart stekt. Det er SÅ godt med stekeskorpe på laksen!

Apropo PMS. Sjekk ut PMS frokosten min da:

Vaniljemuffins og kaffe! Ekte PMS frokost!

Pssst! Nå har muffinsene ligget i romtemperatur siden lørdag, i prinsippet burde de da vært uspiselige og tørre. Men neida. Disse er fortsatt en drøm! Skjønner ikke at det går ann å lage så gode low carb muffins jeg! Makan!

Nå må jeg komme meg på skolen! Jeg har mekket verdens deiligste vegetaromelett som skal få være med i vesken. Gleder meg allerede til å spise den! Hoho. PMS er merkelig altså!