Hallo i sommervarmen!
FOR noen deilige sommerdager vi har om dagen. Jeg synes det er helt merkelig å skulle gå fra vinterjakke til bikini. I går lå jeg langflat og svettet i bare en liten shorts og topp. Hvor har det blitt av vårjakkeværet? Lille fis er evig glad han slipper alle disse klærna og løper som en strikkball fra morgen til kveld. I går fikk han til og med bade naken i balja ute på terassen. Her snakker vi sommer! Denne sommervarmen har kommet litt brått på meg tror jeg. Siden sommeren har kommet allerede i april er det kun friske saker og lett mat som frister. Jeg har til og med latt min kjære kaffe latté fått vike for fersk juice eller smoothies på morgenkvisten. DET er et godt vårtegn! Jeg og lille fis er derfor på smoothiekjøret om dagen. Han er vannmelonkongen, så den nye favorittsmoothien er selvsakt med vannmelon som hovedingrediens.4Denne friskusen inneholder en god slant vannmelon, noen never frossne jordbær, en liten neve friske og ferske mynteblader, også en slant eplejuice. Skal si deg denne er en hit! Vi digger den! Perfekt tørstedrikk i sommervarmen!
En annet superhit om dagen er monsterpannekaker. Vi har igrunn vært dillet på pannekaker en liten evighet, men de grønne monsterpannekakene troner virkelig høyest av alle pannekaker vi har mumset. Vi steker oss derfor noen tjukke og gode slike til frokost/lunsj eller som kveldskos og topper med allverdens godsaker. Vi har altså vett til å kose oss!2014-03-21 14.28.21 Grønne og fullspekket med næring. Ikke rart vi d.i.g.g.e.r disse!
Monsterpannekakene er glutenfri, sukkerfri og kan også lett gjøres melkefrie. Oppskriften finnes i BARNEMATheftet sammen med flere andre digge, fargerike og barnevennlige oppskrifter. Tidligere var heftet kun til kursdeltakere, men jeg har nå funnet ut at jeg har så himla lyst til å dele oppskriftene med alle dere andre som bor litt lenger unna og som ikke få deltatt på noen kurs. Mer info om heftet kommer, men ønsker du allerede nå å sikre deg et hefte kan du sende meg en mail: linn@sprudlendesunn.no, så kommer et hefte flyvende til deg!

I skrivende stund setter jeg INNE å ser ut på godværet. Mandag betyr langdag på Helsehuset Greåker. Godt jeg har så mange fine klienter som titter innom da! God mandag til dere!