Dere vet de dagene hvor du er så glad at du helst vil hoppe istede for å gå normalt? Håper fler vet om de dagene, sånn at det ikke bare er meg som er unormalt glad tiltider. Jeg er litt rar tror jeg! I går hadde jeg iallefall en sånn dag. Jeg hadde et over gjennomsnittet høy energinivå FØR jeg inntok treningssenteret og det ble da ikke bedre etter trening. Jeg hadde virkelig en god dag på trening i går skjønner dere! Fikk god kontakt med de rette musklene i rygg og skuldre, og fikk dermed presset maks på de riktige stedene. Etter tips fra en venninne kjørte jeg på med 5 repetisjoner * 3 sett, pluss et droppsett. Altså fem T U N G E repetisjoner og så et sett hvor jeg halverte vekten og tok så mange repetisjoner jeg bare maktet. Skal love deg denne frøkna er støl i dag!

Men tilbake til gladlaksen. Etter trening boblet det nesten over for meg, og idét jeg sto å ventet på bussen på vei til jobb sto jeg brått og fniste for meg selv. UTEN grunn! Altså, jeg er nok litt rar! Jeg liker å tro at det er kostholdet sin skyld.

Gladlaksen!

Uheldig for meg var det riktignok usedvanlig stille på jobb. Det resulterte i at undertegnede sto bak disken å gomlet medbrakte pepperkake cookies og drakk te! Ganske koselig igrunn!

I dag har jeg store planer om å lete frem mine gjemte engelskkunnskaper. Jeg tror jeg har det man kan kalle dysleksi i engelsk! Jeg må helt ærlig slå opp i annenhvert ord for å forstå det jeg leser. Sabla tungvint når nesten all litteratur i dette emnet er på engelsk! Har noen tips til meg når det gjelder dårlige engelskkunnskaper, så kom med dem! Jeg er lost!

Ha en fin fredag da dere!
Mulig jeg stikker hodet innom bloggen for en oppskrift iløpet av dagen. Vi får se hvordan engelskkunnskapen utarter seg!