Jeg er ikke så flink til å bruke hvit fisk til middag. Blir som regel rød fisk i form av laks eller ørret. Mest fordi både jeg og kjæresten synes laks er magisk! En venninne tipset meg om en god fiskeoppskrift her forleden, så i dag ble det hvit fisk til middag. Rettere sagt torsk!

Torsk sammen med en kombinasjon av crème fraiche, hvitløk, sitron og ikke minst mandler er ingen dårlig kombinasjon skal jeg si deg!


Du trenger:
500g torskefileet
1 boks creme fraiche
3 hvitløksfedd
saften av en 1/2 sitron
et par never hakkede mandler
salt, pepper

Legg torskefileeten i en ildfast form. Bland så hvitløk, sitronsaft og krydder med creme fraiche. Hell så blandingen utover torskefileeten og strø over mandler før den settes i ovnen. Stekes på 200 grader i ca. 30 min. Jeg serverte med blomkål og brokkoli stappe til. Smakte N Y D E L I G!

Ikveld var egentlig planen å trene. Men jeg ligger som en slakt på sofaen, og her tenker jeg å bli resten av kvelden! Deilig med en fridag!

Og du.Trenger jeg si mer?
Litt kos – selv på en onsdagskveld!

Nyt resten av kvelden! 
Pssst! Husk å trykk “liker” på facebooksiden til bloggen i kolonnen til høyre!