MYNTESHAKE

Publisert August 23, 2014 // DRIKKE // 3 Kommentarer

Hallo i lørdagen! I forrige innlegg jabbet jeg om hvor deilig det var med høst, og i dag kjenner jeg at jeg vil holde på sommeren bittelitt til. For det første fordi jeg skal feire bursdagen min med en haug fine damer på varandaen i kveld, og for det andre ford jeg har blitt forelsket i en shake som både, lukter og ser ut som en sommerdrøm. På svippturferien vi hadde innom hjertebyen min København for noen uker siden ble vi nemlig introdusert for den beste milkshaken jeg har smakt i mitt liv. Mynte og bananshake! FOR en bra kombinasjon! Vi måtte derfor rett hjem og slenge bananer i fryseren, for her skulle det shakes! Siden har vi vært hektet. Denne kan man ikke gjøre annet enn å smile av!
2014-08-20 20.29.25Mynte og bananshake – 2 pers
5-6 frossene bananbiter*
1/2 l melk (gjerne 50/50 kokosmelk og kumelk/havremelk/soyamelk)
en liten neve mynteblader
1 ts vaniljepulver
6-8 dråper stevia med vaniljesmak

Shake it together og slurp i vei! Himmelsk!
* Når bananene starter bli brune kutter jeg bananen i 5-6 biter og fryser ned. Disse er supre å bruke i smoothies, milkshakes og for ikke å snakke om i softis. Shaken kan forøvrig fint lages på bare kumelk eller annen type melk også – det er også supergodt. Kokosmelken gir shaken en liten tropisk tutch som er prikken over i`en synes jeg!
2014-08-15 09.24.21

2014-08-15 09.25.33Lille fis digget shaken og der og da tror jeg ha nærmest tenkte at “dette kan jeg leve på”. Det så iallefall slik ut der han satt å slurpet. Søtis!

Nå må jeg løpe. Bursdagsforberedelser venter mens lille fis sover. Det gjelder å bruke alenetiden godt skal jeg si deg! Jeg håper forresten å se flere av dere på kurs denne høsten. I skrivende stund står jeg faktisk å lager snickers – perfekt bursdagssnacks!  Fin lørdag til dere!

3 kommentarer to “MYNTESHAKE”

 1. Hei! Denne oppskriften så kjempe god ut!

  Stine
  November 4, 2014
 2. Hei.
  Er det sånn kokosmelk på boks du bruker, eller kokosdrikk?

  Tonje
  July 3, 2016
  • Kokosmelk på boks eller gjerne fra kartong 🙂

   Linn
   July 3, 2016

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV