Superrask pizza – italian style

Publisert August 2, 2012 // MIDDAG, PIZZA // 13 Kommentarer

Når det er sommer og sol, ferie, late dager, man går barfot dagen lang og det dufter herlig solkrem av alle og enhver – ja, da orker man ofte ikke å kokkelere så mye på kjøkkenet. Siden jeg er superduperfan av rask, enkel og sunn mat som gjør kroppen sprudlende glad har jeg flere oppskrifter av den kjappe typen på lur til dere. En kjappis og en sabla god oppskrift er denne pizzaen.

Åh, pizza er så G O D T. Særlig når den er av den italienske typen med deilig tynn bunn og med massevis av deilig fyll.

Bunnen til denne pizzaen er enkelt og greit laget av kikertpannekake. Er du som meg over gjennomsnittet glad i disse kikertlefsene og har en stor røre stående i kjøleskapet bestandig er saken grei. Da steker du deg noen pannekaker av den litt tykkere typen, smører enkelt og greit 2 ss ketchup utover pannekakene (bruk gjerne hakkede tomater og tomatpurée også, men en liten slant ketchup er raskere og helt ok!), legger på noen tomatskiver, strør over litt oregano og basilikum, fyll på med favorittfyllet og topp det hele med massevis av ost. Jeg ville holdt meg til skinke av et eller annet slag, da antagelig kjøttdeigfyll blir litt i tyngste laget for disse tynne bunnene.

Mitt favorittfyll er skinke, sopp i tynne skiver, rødløk, paprika, litt bacon og mozarella. NOM! Jeg og mannen i huset har koset oss med kikertpizza flere ganger i sommer – og vi bare elsker det! Fantastisk godt! Prøv du også da vel! Bon appetitt!

 

13 kommentarer to “Superrask pizza – italian style”

 1. Den ser heilt amazing ut, og skal virkelig prøvast! 🙂

  Henriette
  August 2, 2012
  • Det er det også skal jeg si deg! Du må prøve! Mums!:)

   Linn
   August 4, 2012
 2. Nam!

  Siru
  August 3, 2012
 3. Den så kjempegod ut 😉

  MaritBE
  August 4, 2012
  • Sabla godt og sabla enkelt! Akkurat sånn jeg liker det!:)

   Linn
   August 4, 2012
 4. Dette så kjempe godt ut. Jeg lagde masse kikertpannekakr i fjor, men nå er det lenge siden sist. Til uken skal jeg kjøpe en ny pakke med kikertmel. Det er jo så enkelt å lage 😀

  FruSnikkSnakk
  August 4, 2012
 5. Ja, gjør det! Jeg har fullstendig dilla! Bruker det til alt! Smaker himmelsk og er så enkelt å slenge isammen! Elsk!:)

  Linn
  August 4, 2012
 6. Hei! Det er super godt, men hvor mange kalorier er det i en ca?

  Anonymous
  August 6, 2012
 7. Karbohydrater

  Anonymous
  August 6, 2012
  • Karbohydrater eller kalorier? Det kommer helt ann på fyllet du putter opp på pizzaen iforhold til kalorier. Karbohydrater er slett og ingenting. Kikertpannekake inneholder karbohydrater, men det er ikke mye som utgjør en liten pannekake. Noen gram kanskje! 🙂

   Linn
   August 8, 2012
 8. Heisann! Disse vil jeg prøve! Fantastisk å kunne trylle fram noe sånt når det er som mest travelt! Mulig jeg har mistet noe på veien…. Kikertpannekaker? Er det vanlige pannekaker, bare med kikertmel istedet for hvetemel? Og skal pizzaen i stekovnen også, eller trylles alt fram i stekepanna?:-)

  Terese
  July 7, 2014
  • Denne oppskriftsposten mangler tydelig en link, så den har jeg rettet opp i nå! Kikertpannekaker er helt fantastisk. Trylles frem i pannen, også stekes pizzaene noen minutter i ovnen! Dette må du prøve! 🙂

   Linn
   July 7, 2014
 9. 1000 takk! Skal definitivt prøves! 🙂

  Terese
  July 8, 2014

Legg igjen en kommentarTakk for at du titter innom bloggen min! Jeg heter Linn og er en sprudlende ernæringsrådgiver med bachelor i Samfunnsernæring. Jeg er eier av Sprudlende Sunn, mamma til to små luringer, og matelsker med lidenskap for naturlig og fargeglad mat! Jeg er heldig ambassadør for soma.no , naturkilden.net og familiebutikken.no. Kontakt/samarbeid: linn@sprudlendesunn.no

BLOGGARKIV