Hei sveis!
Jeg tittter bare en kjapp tur innom for å tipse om familiens store favoritt og nye dille, nemlig Helios sin økologiske eplemos. Den er usøtet og inneholder kun økologiske epler. Den er frisk og utrolig søt, perfekt på bokhvetepannekaker, vafler eller på brødskiven. Jeg har også fått en skikkelig dille på bokhveteknekkis med eplemos OG kanel. Hallois, så godt!
Denne anbefales varmt fra hele familien. Spesielt lille fis. Han digger den på alt, og gomler med stor entusiasme. Hans favoritt er som topping på grøten på morningen!
2014-09-10 08.40.33Du finner eplemosen på MENY eller helsekost. Ganske så fin pris har den óg! Til å bli glad av!
Nå må jeg løpe. Jeg er travel i dag og må rekke både det ene og det andre før jeg durer avgårde til Oslo for spennende kurs. Mer om det kommer senere! Hei så lenge!