Hei sveis! Jeg har helt glemt å vise dere min og de to andre luringene jeg bor med sin favoritter innen kategorien kroppspleie. Jeg klikket hjem denne dusjsåpen tidlig i våres og har vært totalt hektet siden. Den dufter så godt at jeg dåner litt hver gang jeg dusjer eller bader han lille badeengelen min. Denne er basert på naturlige ingredienser, inneholder ingen hormonsforstyrrende stoffer og annet tull, og er spesielt fuktighetsgivende. Altså perfekt i badevannet til små badeengler også! Det fine med denne er den store størrelsen. For en fin pris får du en enda finere såpe som er perfekt som dusjsåpe, i badevannet og som shampo til de små. Den lukter forresten mango og honning. Hiiimla digg kombinasjon! Bør prøves altså. 21En annen superfavoritt er denne bodylotionen. Den kommer også i praktisk stor flaske, dufter fantastisk, har perfekt konsistens og gir godt med fukt. Disse gjør at jeg gleder meg til hver eneste dusj eller bad. Jeg føler jeg er på spa i Thailand (eller et annet tropisk land om du vil) hver eneste gang. Rett og slett til å bli glad av!

God fredag og helg!