Når man bor på en øy og lager treretters til en flott gjeng stort sett hver dag kan man fort merke at bakingen og snaksfremtryllingen blir lagt på hyllen. Man kan også fort merke at man savner det en liten smule, men at det også er helt greit å gjøre andre ting enn å være på kjøkkenet når man har fri. Så kjære alle kokker jeg har hatt diskusjoner om sunn mat med: nå skjønner jeg at dere blir lei kjøkkenet etter mange timer over grytene og at take away er en fin ting for dere! (Bare velg sunn take away for kroppen deres sin skyld daaaa!).

Så nå har bakerinnen skikkelig ferie! Det betyr at til og med briks er et skikkelig ork. Men takk Gud for at de jeg jobber for er opptatt sv sunn mat og at jeg baker massevis av knekkis til de som jeg også kan spise! Og takk Gud (eller iHerb) for disse superduper cookisene! De mumser jeg med et stort smil om munnen til alle døgnets tider. Sånn som her. Her sitter jeg ute på terrassen en fridag før klokken var slagen 08, bare iført morgenkåpe og med en kopp kaffe ved siden av meg. Mums!

Cookisene er superdupre fordi de er raw og får meg til å drømme tilbake til favoritt rawfoodcaféen i Køben. De er altså laget i en dehydrator og ikke fått særlig varmenehandling sånn at alle næringsstoffene i de er tilgjengelige for kroppen vår! For ikke å snakke om at de er uten noen som helst skumle ingredienser, bare naturlige saker vi blir hoppende glade av!

Jeg har prøvd meg på denne naturelle og denne med sjokkis, og liker begge veldig godt. Den med sjokkis er søtest og spises som snaks hos undertegnede! Sååå, har bakerinnen i deg også tatt ferie, men du savner enkel “take away snaks” (eller bare vil ha begge deler) må du prøve disse! Nam nam nam!Jeg bestiller de på iHerb til 25kr posen og kjenner faktisk at jeg blir varm og hjertet bare av å fortelle dere om de fantastiske cookisene og den fantastiske prisen på de! Hoho. Og du, er det første gang du bestiller må du oppgi koden ZUW178 så får du 5dollar rabatt!

Håper dere har det fint alle mann, enten på ferie eller på jobb! Sommer er herlig og jeg synes det er heeeelt greit at matlagning og baking legges litt på hyllen sålenge man tar gode sunne matvalg (og såklart noen usunne på ferie!). Hej hå!