Hei sveis!
I går gikk mitt aller første MAT FOR GLADE MAGERkurs av stabelen. Ti fine damer dukket opp med godt mot. De fikk først en god innføring i matens påvirkning på kroppen, hvor viktig tarmen og optimal tarmhelse ér, samt en haug med tips og triks for hvordan pimpe kostholdet enda sunnere. Videre kokkelerte de en haug fargeglad mat som fikk kroppene våre til å juble. Vi  benyttes oss av supermatvarer som spinat, quinoa, kokosolje, nøtter, goji, hemp og mer til. Det ble tryllet frem fargerike salater, grønne juicer, energikuler, sjokkis, nøttesmør, nøttemelk, grønne superpannekaker og mer til. Virkelig en suksess!
kurs4

kurs5

kurs1

snop

kurs3

kurs2Dette kurset er perfekt for deg som har interesse for kost og ernæring, for deg med allergier/matintoleranser, eller deg som ønsker lære mer om temaet og ikke minst ønsker løfte kostholdet enda et hakk næringsmessig.

PS! Dette kurset kan gjøres som “Hjemmekurs” også!

Ohoi, så glad jeg blir av fargerik mat og fornøyde kursdeltakere. Nå kommer jeg til å sveve til imorgen!