Hei sveis! En av mine favorittblogger er Marlen. Hun er så himla søt og så himla ærlig. Hun har jeg fulgt siden jeg oppdaget bloggverden selv, og anbefaler deg å titte innom henne om du ikke allerede har gjort det. En kul ting hun gjør er 24timersen sin, og en sånn en har jeg også lyst til å gjøre. Håper dere synes det er gøy å følge meg i 24timer! Dette er altså gårsdagen.

05:08 – Våkner av lille fis som roper “mamma, mamma`n min”. Jeg ignorerer siden jeg i dag kjenner jeg er himla trøtt og 05 ABSOLUTT ikke er morgen for meg. Jeg drar dyna litt høyere opp og håper pappaen står opp istede. Flaks for meg durer pappaen inn hvisker Ellisen i øret at det er natta og alle barn sover, og vips ingen eneste lyd. Superpappa altså!
06:10 – Lille fis roper igjen. Jeg durer inn og møter en solstråle som står å skravler i sengen. Han holder hardt rundt meg og gir meg suss på munn når jeg spør om det. Han løper ut i stuen med meg på slep, puta under armen, og drar meg bort til skuffen og sier “nammis, mamma, nammis”. Vi har nemlig morgenrituale som består i litt nammis og tv på morgenkvisten. Jeg fyller derfor en skål med noen rosiner, noen blåbær og tørket mango. Jeg bestiller forresten disse øko rosinene og disse tørkede mangobitene (fantastisk gode!).
06:16 – Gråtass har de siste ukene måtte vike for “Sabel” (Sabeltann). Jeg setter derfor på en episode Sabeltann mens lille fis rigger seg opp i godstolen med skålen sin. Jeg pakker han inn i tepper og spør om det er greit jeg går å legger meg litt til. Da bare nikker han og er allerede langt inne i Sabeltannverden.
06:17 – Kryper tilbake i en varm armkrok. Digger mandager. Da jobber vi begge sent og kan få en myk start på uken.
06:18 – Merker jeg egentlig ikke er trøtt, så tar fram mobilen og blir liggende å surfe på nettet.
06:45 – Ellisen kommer inn med tom skål. Sabeltann er ferdig og han vil ha mer nammis. Det får han derimot ikke, men Sabeltann kan han derimot se en episode til av. Jeg legger meg tilbake å surfer litt til.
07:02 – Sabeltann var ikke fengende lenger og lille luring er i full gang kjørende rundt i stuen på bilen sin. Jeg står opp, og lar mannen i huset sove litt til.
07:45 – Ellisen er sulten og det er igrunn jeg også. Pappaen må vekkes.
08:10 – Alle går fortsatt i pysj og soser rundt. Slettes ikke fått spist ennå, men mannen er derimot igang med å forberede frokostkos.
08:23 – Frooookost!
209:15 – Maten må ryddes av og lunsjen må forberedes. Ellis og pappa fikser seg sålenge.
09:20 – Priser meg lykkelig over digge salatrester i kjøleskapet fra lørdagens koselige lunsjbesøk. Akkurat nok til meg og mannen. Flaks jeg slapp og lage noe mer lunsj akkurat i dag. Salatrester er gull!
09:26 – Kommer på at jeg skal jobbe lenge i dag og trenger mer enn ett måltid. Fikser mer mat og får mannen til å lage seg en smoothie han kan slurpe i seg etter trening og før jobb. Blir litt oppgitt over at han er dårlig på å få i seg mat rett etter trening.
10:01 – Hadde som mål at alle mann skulle være ute av døren til 10. Rakk det fint! Yey!
10:26 – Fremme på kontoret på Helsehuset. Setter igang mailsvaringen.
11:10 – Skulle egentlig låst meg ut av kontoret og møtt de andre kollegaene på mandagsmøte med har aaaaltfor mye å gjøre og må jobbe videre frem til første veiledning kl.12 istede.
12:00-14:00 – Tre veiledninger på rappen. To veiledninger i forbindelse med matintoleranseprøvesvar og en ny klient som kom for matintoleransetest.
14:10 – Maaaat. Sulten og glad jeg har tatt til vettet og satt av tid til å spise mellom jobbingen. Spiser salaten min med pesto og leser samtidlig litt om FODMAP. Blir oppgitt over at jeg aldri klarer koble hodet helt av fra jobb.
2315:10 – Henter noen utskrevne papirer og blir stående å skravle med de søte legesekretærene på huset om vippeekstention. Tenker at jeg egentlig ikke har tid, men guri så koselig å skravle! Vips kom hun søte fysioterapauten inn også, da var det iallefall koselig å skravle.
15:30 – Tre nye veiledninger på rappen. Er travel men tenker at jeg elsker jobben min.
17:50– Ti minutter før tiden. Utnytter de ti minuttene til å spise gulrøtter og hummus. Fantastisk mellommåltid og snacks på samme tid!
18:00 – Siste veiledning for dagen. En siste matintoleranseveiledning for dagen.
18:50 – Svarer på mails, gjør dagsoppgjør, låser dører og slukker lys. Legger merke til at TO DO listen nesten er like full som den var da jeg kom på jobb, men det får vente til senere.
19:00 – Durer avgårde til Stinevenninnen. Sender melding at jeg rekker komme til 19:15.
19:15 – Kommer frem til Stine og klemmer på henne, Jeanetteveninnen og babyPernille. Stine setter vipper på hele jentegjengen. Jeanette skal også få vipper i dag og har med seg bittelille Pernille på 2 uker.
19:20 – Jeanette får vipper, jeg susser på baby og skravler med jentene. Babykos er det koseligste på jord!
20:01– Jeg blir vippefin.
21:35 – Durer hjem til mannen i huset. Han har sendt melding og spurt om jeg vil ha mat, jeg ber han steke en kikertpannekake til meg.
21:45 – Spiser kikertpannekake med ost, tomat og spinatblader.
22:10 – Legger meg langflat i sofaen og ser Farmenreprise.
22:15 – Har lyst på noe søtt. Søren altså! Tar meg en neve av favoritten: Sjokolademulberries og gojibær. NAM! Supersnacks!
222:35 – Trøtt! Tenker jeg er glad jeg slipper stå opp så altfor tidlig imorgen. Kommer på at vi skal i foreldresamtale imorgen, OG at jeg ikke har laget goodiebags eller handlet til morgendagens Oslokurs.
22:45- Natta!

Der var min mandag! Nå må jeg kaste meg rundt å forberede Hverdagsmatkurs før jeg durer avgårde til Oslo! Hei sålenge!