Hello i mandagen!
Mens jeg sto med hodet i vaskebøtten i går gikk det opp for meg at det sannelig ikke er lenge til desember og jul. Jeg dristet meg faktisk til å hente frem esken med julepynt. Vel og merke ble det med titten, for julepynten får vente på seg til helgen. Da er det jo første søndag i advent! Jeg klarer ikke helt å holde juleentusiasmen min tilbake, og klarer nesten ikke vente til å henge opp julekalenderen til lille luring neste søndag. Inneholdet i kalenderen har ligget klart en liten stund. Jeg har for en gangs skyld vært tidlig ute med noe! Jeg nevnte pakkekalenderen her på bloggen for noen uker siden og fikk mange søte kommentarer på at jeg må dele mine tips, og det er jo klart jeg vil! Min lille luring er vant med å få “nammis” hver morgen til barnetv (vel og merke noen rosiner eller tørkede aprikoser), så vi bygger rett og slett videre på denne vante kosestunden hans. De fleste av hans pakker er derfor av det spiselige slaget. Jeg har hamstret mye fra iherb, og det kan dere også fint rekke om dere bare får DHLmannen til å levere på døren.
2014-11-23 13.32.042014-11-23 13.14.46Pakkekalenderen i år består av 24 papirposer hengende på en snor. Papirposene har jeg kjøpt på Panduro, mens klypene og klistremerkene har jeg klikket hjem fra Etsy. Min lille luring er himla opptatt av lastebiler, traktorer, busser, gravemaskiner og igrunn alt på hjul. Han får derfor noen av det slaget i kalenderen sin. Dette er småting jeg har hamstret med meg fra TGR, Clas Ohlson og Europris. 2014-11-23 13.12.34Det spiselige slaget er populære varianter av snop vi har prøvd oss på tidligere. Jeg har tidligere hoppet, klappet og danset over produktene fra Happy Baby og blant annet skrevet litt om smoothiene derfra her. De har også noe fantastiske små crispy snacks de kaller for Happy Creamies. De er laget av en pure av blant annet søtpotet, kokos og mango som er tørket. De inneholder ingen kunstige tilsettningsstoffer eller annet tullball som f.eks sukker. Denne varianten er superpopulær. I tillegg har jeg klikket hjem denne og denne. En soleklar favoritt er denne. Den er en favoritt hos meg også, da jeg får en smule godisfølelse av å spise de. Den består av eple, gulrotjuice, appelsinjuice, pektin for konsistensens del og null niks annet. Denne er så god! Det fine med den er at den kommer i pakkevis med 5 poser i hver eske. Disse posene er perfekte i størrelse til litt kos og dermed som en kalendergave. Anbefales! Han digger også som barn flest, rosiner. Økologiske rosiner i små søte esker finner du her. Tørkede tranebær er fantastisk snop, det finner du her. Frugtstang er også en slager, de har jeg snakket varmt om på bloggen tidligere. Se her. 2014-11-23 13.12.52Skjønner dere hvorfor jeg gleder meg til å henge de opp eller? Lille fisen min kommer jo til å gå bananas!
Håper dere fikk noen fine kalendertips, eller bare snacktips til barn. Det fine med dette er at prisen slettes ikke er noe å sette fingeren på heller. Det må man nesten smile litt av!

Ha en strålende mandag!
Forresten, husk å oppgi rabattkoden ZUW178 om du bestiller på iHerb for første gang!