Hei sveis i onsdagen!
Vips fløy tiden fra meg igjen. Vi er godt i gang med julemåneden desember, kalenderen til lille fis er hengt opp og er en mega hit, jeg og mannen har ladet batterier og koset oss ihjel på miniferie i London, Jentenes julebord er overstått og ble den koseligste kvelden på eeevigheter, jeg har fått ny leveranse av opskriftshefter som allerede er flyvende på vei til nye eiere, jeg har hatt kurs for en gjeng supersøte barn med litt assistanse fra foreldre, og ikke minst: julestemningen sniker seg sakte men sikkert på! Her kommer et lite bildedryss av siste dagers hygge!

2014-11-28 19.01.56I London gikk jeg bananas på Wholefoods og Planet Organic. Jeg hamstret med meg en masse snask, og spiste sikkert opp 70% av det innen vi var hjemme. Vi droppet hotellfrokost til fordel for enkel, digg frokost i sengen fra Marks & Spencer. De har så mye deilig! Vi fikk med oss Londons beste matmarked (Borough Market), hvor jeg forsåvidt også gikk bananas (mat gjør meg glad altså!), fikk spist på de aller beste stedene med den aller beste sprudlende sunne maten, og det viktigste av alt: vi fikk tid til å være kjærester (også shoppet vi litt selvsagt!).

2014-11-30 01.33.27Hver år inviterer jeg de fine jentene mine på julebord. Vi spiser treretters, drikker vin, skravler og har pakkelek. Like koselig hvert år! I år orket jeg ikke tanken på langtidsstekt kjøtt, fancy saus, dessert og hele reglen så gjorde det enkelt: rekecoctail til forret (min store favoritt), og kreolsk torskegryte med quinoa til hovedrett. Desserten byttet jeg ut mot en haug av “Sjokkisdrøm” fra juleoppskriftsheftet. Dette krevde nesten null niks med forberedelser noe som betyr at jeg heller fikk masse tid til han lille fisen min! Torskegryten var forøvrig fantastisk god og superpopulær. Den var så god at jeg var nødt til å lage den til middag i dag også. Den fortjener et eget innlegg, for den er helt klart ny favoritt hos oss!2014-12-02 21.33.09I går var en fin liten gjeng på BARNEMATKURS. De fikk lære litt om ulike matvarer og hvordan noe mat gjør kroppen glad, mens annen mat gjør kroppen sliten og lei. De kokkelerte tomatsuppe, grønne monsterpannekake, smoothies, fiskepinner, pizza og mer til. Supersøte og superflinke små kokker med litt assistanse fra foreldre. Helt klart et av mine favorittkurs!

I skrivende stund planlegges morgendagens kurs. ME-foreningen skal samle en gjeng og sammen skal vi kokkelere sprudlende sunn julesnop. Gleder meg allerede til pepperkaker og gløgg. Julestemning!

Ha en strålende onsdag!